Meidän Tarinamme – Suomalaisen Makuelämyksen Synty

Me kahvin ystävät ja makujen matkaajat loimme oman polkumme kahvipaahtimolla nimeltä Nordic Coffee Company. Me perustajat uskoimme, että kahvi oli paljon enemmän kuin vain aamuisin nautittava juoma. Se oli ikkuna eri kulttuureihin ja yhteyksiin ympäri maailman. Tämä vakaumus ohjasi meitä valitsemaan kahvipavut huolella ja rakentamaan suhteita kahvintuottajiin eri puolilla maailmaa.

Nordic Coffee Company on aito lähiöpaahtimo. Tarinamme sai alkunsa, kun meidät yhdisti yhteinen intohimo kahvia ja makujen maailmaa kohtaan. Tavoitteemme oli tuoda maailman parhaat kahvipavut pohjoisen luonnon inspiroimaan paahtimeemme ja luoda ainutlaatuisia kahvisekoituksia, jotka kertoisivat tarinaa Suomen monimuotoisesta maisemasta ja urbaanista sykkeestä.

Nordic Coffee Company -paahtimolla jokainen paahto oli kuin taiteenlaji, jossa yhdistyivät intohimomme, taitomme ja luovuutemme. Pyrimme herättämään jokaisen pavun parhaat ominaisuudet eloon ja luomaan makuja, jotka kuvastivat Suomen vaihtelevia vuodenaikoja, tärkeitä hetkiä, mutta myös niitä arjen hetkiä, joissa kahvia nautitaan.

Nordic Coffee Company -kahvipaahtimo on meidän tarinamme makujen seikkailusta, intohimosta ja yhteisöstä. Se oli tarina joka antaa meille inspiraation jokaiseen kupilliseen. Paahtimo saa meidät tuntemaan, että olimme osa suurempaa tarinaa, joka jättää jäljen sekä makuhermoihimme että sydämiimme. Toivottavasti myös teidän.